Wat krijg je allemaal?

  • Heel veel variatie, zodat je minder schade ondervindt door eenzijdig eten In 14 dagen heb je minstens 100 plantaardige ingrediënten binnen.
  • Een hoog gebruik van ingrediënten die ontstekingsremmend zijn.
  • Minimaal 3 keer per week vis of schaal- en schelpdieren
  • Minimaal  2 keer per week wild of gevogelte
  • Gefermenteerde producten
  • Algen en wieren, goede vetten, goede koolhydraten
  • Per dag staan er 3 maaltijden klaar.
  • De eerste maaltijd kun je ook als extraatje (toetje of voorgerecht) nemen als je maar twee keer per dag eet. Of als kleinere eerste of laatste maaltijd. Daarin ben je dus flexibel.
  • Per dag staat er één maaltijd die je makkelijk kunt meenemen, naar bijvoorbeeld je werk. Meestal kun je die de dag van te voren al klaar maken. Het is handig om dit tijdens het koken ’s avonds te doen of net na het eten. Dan hoef je maar één keer je aanrecht te ruimen en poetsen 😉
  • We geven regelmatig recepten om te fermenteren, groentebroden en soepen om in te vriezen, comfortfood en lekkers wat je anders mist in een gezonde leefstijl maar dan omgebouwd met ingrediënten die wel goed zijn.
  • Er staan ook basisrecepten van ingrediënten in die je kant en klaar kunt kopen maar dus ook zelf kunt maken goed voor je portemonnee en zeker meuk vrij (plantaardige melk, yoghurt, ghee, bouillon etc.) Op zondag en met feestdagen staat er een uitgebreider feestelijk menu klaar.
  • Specials als Pepernoten, kerststol, suikerfeest lekkers je vindt het allemaal aangepast. Laag in koolhydraten In de zomer wekelijks een bbq recept en ijsjes In de winter meer verwarmende gerechten

Wat zit er niet in de planner

  • Soja, pinda’s, peulvruchten
  • Gefokte hoefdieren en melkproducten
  • Granen
  • Mais, aardappel, rijst en suiker
  • Beperkt nachtschades
  • Geraffineerde plantaardige olie