Eetjezelfvitaal in oprichting

Ik ben Dinie en ik ben bezig met Eetjezelfvitaal in oprichting. Mijn goede voornemen is zoveel mogelijk mensen inspireren tot smaakvol, oergezond koken De vitale oermens in jezelf ontdekken, stralend en energiek.

Daar ging heel wat aan vooraf.

Na een lang en waanzinnig intensief, maar mooi, ondernemersleven belande ik tijdens een betaalde baan in een zware burn-out. Ik stond altijd op “aan” en was slecht voor mezelf zorgend. Lekker eten was voor mij alles, wat niet zo goed was. Veel zoet, veel brood en veel alcohol. Een hekel aan sporten, tuinieren vond ik geweldig maar kon ik niet meer met mijn pijnlijke kniegewrichten. Ik moest van mezelf steeds blijven vernieuwen en goede ideeën hebben. Maar de ideeën bleven weg, de financiën liepen achteruit. Paniekaanvallen, slecht slapen, ruzie makend, de hele wereld de schuld gevend werd ik een steeds minder leuk iemand. Ik durfde niet meer op de weegschaal te gaan staan want iedere keer wees die weer meer kilo’s aan.

En toen ging het licht uit, net als een stoppenkast die door sloeg. PATS.. In mijn hoofd klonk het als een fabriek vol machines. Ik wist zeker dat ik de rest van mijn leven niets meer zou kunnen. Gelukkig kreeg ik twee kleinkinderen, waardoor ik ver weg besefte dat die mijn licht zouden zijn.

Eetjezelfvitaal in oprichting.

Inmiddels gaat het heel goed met mij, zo goed dat ik jullie graag wil inspireren tot het nemen van stappen tot een vitaal leven. Want een vitaal leven houdt in, dat je weer kunt genieten van de kleine dingen die er toe doen. Dat je op je hurken kunt zitten om je kleinkind te troosten en je jezelf kunt focussen op het lezen van een mooi boek bijvoorbeeld of een heel stuk keihard kan fietsen totdat je buitenadem bent en daavan geniet.

De vitale oermens in jezelf ontdekken, stralend en energiek. Mijn kennis over eten kan ik nu positief inzetten. En deze website bouw ikzelf met hulp van Bernheze Media. De huisstijl is ontwikkeld door Buro Tweevoud, foto’s van Suus Coolen. We gaan recepten delen en kennis gebaseerd op mijn eigen ervaringen staan in een heuze encyclopedie Mathilde Kuijpers die ik leerde kennen en waarvoor wij nu regelmatig koken tijdens de Oeractief weken heeft het laatste zetje gegeven tot deze stap. Haar clienten en die van veel andere coaches schreeuwen om hulp bij het aanbieden van goede recepten.

Dankbaar, dat is het enige woord dat ik kan bedenken als slotfrase.