We horen vaak van mensen die vanwege hun dieet van alles niet meer mogen eten of drinken. Tegen hen zou ik willen zeggen kijk een naar wat je er allemaal bij hebt gekregen wat je mag eten en drinken. Dingen waarvan je niet wist dat ze er waren. Deze chocolademelk bijvoorbeeld is heerlijk. Ikzelf drink al heel lang geen gewone melk omdat dat niet goed ging. Daarom ben ik aan het experimenteren gegaan. Wil je de chocolademelk romiger voeg er dan wat verse kokosroom of een scheutje olijfolie aan toe.
Chocolademelk met pit
Ingredienten
Instructions
-
Zo maken we chocolademelk
- Doe bij een kwart van de melk de cacao en specerijen. Roer dit tot je een glad papje hebt.
- Verwarm intussen de rest van de melk.
- Voeg al roerende het “papje” toe aan de melk en laat dit 1 minuut rustig doortrekken zodat de smaakstoffen goed worden opgenomen door de melk
- Zorg dat je een warme beker hebt en giet hier in je chocolademelk.
- Geniet ervan met of zonder honing
Geef een reactie